METO på facebook

en hilsenOpprettet av merete 08 mai, 2010 12:22

METO har nå endelig fått opprettet egen profil på facebook og ønsker å oppfordre alle til å bli tilhenger der.

Jeg bruker denne siden til å promotere mine egne design og kostymeprosjekt, men også opp i mot hva som skjer i Galleriet for Trondheim brukskunstforening, blandt annet den kommende mannekengoppvisningen 16.juni:)

På denne måten håper jeg å kunne bidra med at flere blir kjent med medlemmenes kunst og håndverk:)

• Kommentarer(1)//blogg.trondheimbrukskunstforening.no/#post19

Om medlemmene

MedlemsaktiviteterOpprettet av merete 30 mars, 2010 15:14

Hei alle sammen! Flott med blogg:)

Har bare en forespørsel ... kunne vi hatt en link som rett å slett het medlemmer slik at vi kunne hatt bilde av hva vi driver med og en kort tekst på hver. Kunne vært interresant for de som ønsker å bli medlem og kanskje enklere for allerede medlemmer å bli bedre kjent med hverandres produkter.... bare en tankesmiley.

Ellers gleder jeg meg til ta med ny produkter fra METO DESIGN, få hjemmesiden min oppdatert (www.metodesign.no), noe som skjer rett etter påske en gang, og sette en link til denne siden:)

Håper på flere nye positive medlemmer som gjør at butikken vår fortsetter å være så spennende som den er:)

Ha en fin Påske!

• Kommentarer(1)//blogg.trondheimbrukskunstforening.no/#post8