Rakuhelg

MedlemsaktiviteterOpprettet av kristin 26 april, 2010 01:46

Endelig var helga her, 11 håpefulle rigget opp ovner, rørte ut glasurer, glaserte, brente, reduserte, vasket og beundret.

Resultatet variarte fra praktfult til fælt. Noen ganger kom det fram de nydeligste farger og effekter med perfekt krakelering, nesten som å finne gull! Andre ganger ble glasuren klumpete og tykk, full av bobler. Det var vanvittig spennende og vi ivrige deltagere snakker allerede om å gjøre det på nytt til neste år, men først må vi ha et år på å komme oss til hektene igjen! Det ble slitsomt på tampen - men forhåpentligvis har vi lært noe der også, så vi kan være mer rasjonelle neste gang.

Nyt første runde med bilder, håper deltagerene kan sende meg de beste bildene dere tok, så vi kan legge ut flere

• Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real