juryering 2010

UtstillingerOpprettet av kristin 13 mars, 2010 19:23

Årets juryering er 15, april. Vi håper på stor pågang fra nye søkere, kjenner du noen som burde være med? Nøl ikke med å tipse dem!

• Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Opprettet av Eli Stav 14 mars, 2010 11:03

Gratulerer med hjemmeside. Dere er så flinke til å stå på. Tenk å ha fått til så flott hjemmeside. Jeg tenker på dere rett som det er. Jeg lager lite ( skal jeg være ærlig : ingenting pt ) keramikk. Men det går veldig bra med å bare male. Så den dagen foreningen godkjenner malerier. kommer jeg på banen igjen med mine malerier og sansyneligvis m rulator.Ja, ja man kan spøke. Jeg har tatt ut plakater i forbindelse med juryeringen og henger de opp på et pa steder på Melhus.